Cez 3000 výdajných miest
po celom Slovensku

Objednajte si teraz
ochutnávka doma

Garancia doručenia
nepoškodeného tovaru

Darček zdarma
Ku každej objednávke v marci
Ručne oberané hrozno bolo 14 hodín macerované pri nízkej teplote a spracované šetrne a v reduktívnych podmienkach bez prístupu kyslíka. Alkoholová fermentácia prebehla v nerezových nádobách pri teplote pod 14 °C, následne bolo víno krátkodobo ponechané na jemných kvasničných kaloch.
Servis vína: 10-12°C
Fľašová zrelosť: 1-3 roky
Vynohradnická oblasť: Južnoslovenská
Alkohol (% obj.): 12,00
Zvyškový cukor (g/l): 2,80
Obsah kyselín (g/l): 6,50
Objem (l): 0,75
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár