


Šumivé víno z ručne oberaného hrozna, ktoré bolo spracované šetrne a s obmedzením prístupu vzdušného kyslíka vo všetkých fázach výroby. Primárna alkoholová fermentácia základných vín prebehla v nerezových nádobách pri teplote pod 14 °C, následne boli vína krátkodobo ponechané na čistých kvasničných kaloch, ktoré sa občas premiešavali, čo obohatilo sviežu chuť vín o krémové ovocné tóny. Sekundárna fermentácia prebehla priamo vo fľašiach a víno ležalo vo fľaši na kvasničných kaloch po dobu 32 mesiacov.
Servis vína: 6 – 8 °C
Fľašová zrelosť: 3-5 rokov
Vynohradnická oblasť: Južnoslovenská
Alkohol (% obj.): 12,30
Zvyškový cukor (g/l): 6,60
Obsah kyselín (g/l): 5,49
Objem (l): 0,75
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.