


Technológia:ručný zber, krátka macerácia, reduktívny spôsob výroby, riadené kvasenie pri nižších teplotách, vyzrievanie v nerezových nádržiach 3 mesiace na jemných kaloch, filtrované raz pred fľašovaním
Chuťové a senzorické vlastnosti: Široká paleta vnemov – jazminový a muškátový kvet, pomaranč, biela ringlota, vinohradnícke broskyne, mango, med. Šťavnatá kyselina hravo zvládne vyššý obsah zvyškového cukru a nabáda k dalšiemu dúšku. Víno čisto femininného typu. Prípadný vinný kameň je príprodzeným javom a neznižuje kvalitu vína.
Odporúčanie k jedlu:sladké jedlá – hlavne ovocné, broskyňové dezerty, cheesecake, želatínové zákusky a torty, syr s modrou plesňou
Servis: pri teplote 8 – 10 °C
Alkohol: 12 %
Zvyškový cukor: 24 g/l
Obsah kyselín: 6,6 g/l
Víno vhodné pre ľudí citlivých na histamín (nameraná hodnota pod 0,25 mg/l).
Dodatočné parametre
Kategória: | BÓNA Winery |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.