Cez 3000 výdajných miest
po celom Slovensku

Objednajte si teraz
ochutnávka doma

Garancia doručenia
nepoškodeného tovaru

Darček zdarma
Ku každej objednávke v marci
Ručne oberané hrozno po prebratí na vibračnom stole bolo odstopkované a šetrne pomleté. Následne prečerpané do vinifikátorov, kde po krátkej macerácii pri nízkej teplote nasledovalo kvasenie pri 26°C a trojtýždňové nakvášanie na šupkách. Po vylisovaní víno zrelo v malých aj väčších dubových sudoch z francúzskeho a maďarského dreva.
Servis vína: 15 – 17 °C
Fľašová zrelosť: 3 – 5 rokov
Vynohradnická oblasť: Južnoslovenská
Alkohol (% obj.): 15,30
Zvyškový cukor (g/l): 6,00
Obsah kyselín (g/l): 5,60
Objem (l): 0,75
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár