Cez 3000 výdajných miest
po celom Slovensku

Objednajte si teraz
ochutnávka doma

Garancia doručenia
nepoškodeného tovaru

Darček zdarma
Ku každej objednávke v marci
Víno bolo vyrobené z ručne oberaného a triedeného hrozna odrody Cabernet Sauvignon po niekoľkohodinovom macerovaní na šupkách. Kvasný proces prebiehal s využitím čistej kultúry aktívnych vínnych kvasiniek v nerezových nádobách pri regulovanej teplote 14 – 16 °C a bol zastavený pred dokvasením do sucha so štipkou zvyškového cukru.
Servis vína: 9-10°C
Fľašová zrelosť: 1-2 roky
Vynohradnická oblasť: Južnoslovenská
Alkohol (% obj.): 11,90
Zvyškový cukor (g/l): 9,20
Obsah kyselín (g/l): 6,76
Objem (l): 0,75
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár